Programok Siófok közelében: Rákász Gergely koncertorgonista előadása

A zenekedvelő siófoki programok kedvelőinek érdemes lesz március 24-én, avagy most csütörtökön ellátogatniuk a Balaton fővárosának közelében elhelyezkedő Veszprémbe, ahol egy igazán különleges műsorral készül az érdeklődők számára Rákász Gergely, a nemzetközileg ismert és elismert koncertorgonista.

A Városi Művelődési Központban – 8200 Veszprém, Táborállás park 1. –, március 24-én este 7 órától fél 9-ig tartó esemény során a klasszikus zene szerelmesei garantáltan egy életre szóló élménnyel gazdagodhatnak majd, hiszen az előadás során garantáltan az egykoron élt legnagyobb zeneszerzők legismertebb művei és legjobb dallamai csendülnek majd fel a színpadon.

Ennek megfelelően az egybegyűltek meghallgathatják majd Vivaldi legendás Négy Évszakjának garantáltan mindenki által ismert Tavaszát, Bach legnagyobb mesterművét, a C-moll Passacagliát és Fúgát, valamint a nem kevésbé jelentős D-moll Toccátát és Fúgát, de az előadás részét képezi majd Handel egyik legismertebb műve, a Vízizene is.

Rákász Gergely

Az esemény egyik legnagyobb különlegessége az lesz, hogy a főként nagyzenekarra írt műveket a nagyérdemű publikum most orgonára átírva, egy igazi orgonaművész előadásában hallhatja majd.

Rákász Gergely nem csak az életre szóló élményről gondoskodik majd, hanem varázslatos játékának köszönhetően egy rendkívül izgalmas zenetörténeti utazásnak, egy felejthetetlen koncertélménynek a részesei is lehetnek azok, akik ellátogatnak március 24-én este a Városi Művelődési Központba. A jegyköteles előadásra a belépők már kaphatók többek között a művelődési házban.