Programok Siófok közelében: Ráskó Eszter önálló estje a Hangvillában

Aki szeretne nagyokat nevetni és imádja a stand up comedy-t, ezen felül nem zavarja, ha egy nő ontja magából a poénokat, akkor nekünk is el kell látogatnunk február 13-án a veszprémi Hangvillába, ahol este 19 és 21 óra között Ráskó Eszter humorista fellépését élvezhetjük majd.

A veszprémi Brusznyai utcában megtalálható Hangvillában fellépő Ráskó Eszter a Dumaszínház társulatának jól ismert tagjaként ezúttal egy igazán különleges fellépésre készül, mely NagyÁrpi címmel egy tipikusan rá jellemző áthallás a klasszikus magyar viccre építve, a humorbonbonok dobálásában pedig egy segítsége is lesz.

Ő konkrétan nem más, mint Ács Fruzsina, aki vendégfellépőként sajátos humorával és történeteivel igyekszik bemelegíteni a közönséget, hogy mindenki kellő felkészítést kapjon Ráskó Eszter műsorára és önálló előadására, ahol szem nem marad szárazon – de természetesen nem a sírástól, hanem a nevetéstől.

Aki Esztert már látta és hallotta a tévében vagy elment egy korábbi előadására, az biztosan jól tudja, hogy milyen szabadszájú, milyen jó humorral megáldott komédiás ő, aki rendkívül aktív mindenhol, legyen szó akár televíziós fellépéseiről, akár egészen szabadszájú vlog sorozatáról.

Ő az, aki Magyarország Amy Schumerje, aki meglepő kendőzetlenül mesél a nővé válás, a nőiség sajátosságairól, a partnerkérdésről, az anyává válás rögös útjáról, a rumos meggyről, a spandex nadrágjairól, de még a róka imperszonátorairól is. Hogy az éppen micsoda? Az előadáson minden kiderül majd!

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad! A jelenlegi álláspont szerint az új időpont 2021. március 11, 19 óra!