Programok Siófok közelében: Renegade airsoft bevetés

Amennyiben már régóta szeretnénk kipróbálni az airsoftozást, akkor most itt a remek alkalom, a siófoki programok közelében, egészen pontosan Veszprémben, a Front airsoft pályán egy különleges bevetést teljesíthetünk más önkéntes katonajelöltek oldalán.

Az esemény január 16-án, szombaton reggel 8 órakor kezdődik, azonban nem árt tudni, hogy szükség van hozzá teljes felszerelésre, ami az airsoft esetében nem olcsó, és nemcsak a korhű katonai ruhák, hanem a különféle kiegészítők, de főként a fegyverek nagyon drágák, melyek a valódiak tökéletes másolatai, ellenben nem sokkal erősebbek, mint a játékpisztolyok és puskák.

Mivel egy jó airsoft partihoz elengedhetetlen a megfelelő történet, ezért az egykori veszprémi katonai laktanyánál erről is gondoskodtak a szervezők. A célpont ezúttal egy titkos katonai objektum lesz, ahonnan az orosz katonák már kivonultak, egy titokzatos bunkerben pedig a helyiek ismeretlen eszközökre bukkannak.

A mindenkori polgármester egy biztonsági cégre bízza az eszközök és az objektum őrzését, amíg vevőket talál rájuk, csakhogy előbb be kell azonosítani a rejtélyes tárgyakat. Mint ekkor kiderül: az eszközök azonnali megsemmisítésére van szükség, de a polgármestert nem érdeklik a szakszerű vélemények, inkább felveszi a kapcsolatot az orosz titkosszolgálattal.

Ők meg is indulnak a titkos objektum felé, miközben a NATO egyaránt tudomást szerez a különös eszközökről, ezáltal egy kisebb háború robban ki a helyszínen, a feladat megoldását pedig egy elit kommandós egységnek kell rendeznie. Ezek lehetünk mi, ha csatlakozunk az airsoft játékhoz!

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!