Programok Siófok közelében: Rosé Fesztivál Zamárdiban

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre Zamárdiban a Rosé Fesztivál, amely a siófoki programok kedvelőinek nagy örömére idén már július 21-től, csütörtöktől várja a látogatókat, méghozzá egészen július 24-ig, vasárnapig bezárólag.

Az esemény első napján, avagy csütörtökön este 18 órakor kezdődik a fesztivál, méghozzá egy felvonulással a Polgármesteri Hivataltól, amelyen lovas kocsik, a villányi borrend lovagjai, valamint a Fővárosi Nagycirkusz lovasai egyaránt képviseltetik magukat. A köszöntő beszédeket követően aztán néptáncosok, női énekkar és egyéb fellépők is várhatók, így például a Borra-Való együttes és a Retrofon is koncertet ad ezen az estén.

Az igazán nagy produkciók természetesen július 22-től, péntektől várhatók, így délután fellép Gombos Tibor, majd később Fülöp Viktor stand-up humoristák, de koncerttel készül este a Peet Project és a The BITS is, míg a napot a Focus Trio fellépése zárja fél 10-től, közben mazsorettek fénybuzogányos bemutatójával.

Július 23-án, szombaton már délután 3 órakor indulnak a programok, méghozzá a Part FM kívánságműsorával, amit aztán sorban a Kőbányai zenei stúdió előadása követ, majd fellép Gombos Tibor humorista, 18 órától pedig a Barrio Latino ad koncertet. A nap sztárfellépője természetesen a Mistery Gang lesz, akik fél 9-től lépnek színpadra, majd őket zárásként a The Freakend koncertje követi.

Július 24-én, avagy vasárnap, az esemény zárónapját Szikra László stand up humorista nyitja majd, majd az All Inclusive zenekar koncertje után Gombos Tibor humorista előadásán nevethetnek a vendégek. A nap sztárvendége Takács Nicolas lesz, aki 19 órától lép színpadra, de a nap folyamán fellép még az Illfon GT is, akik mellett este 10 órakor tűzzsonglőr show zárja majd az egész fesztivált.