Programok Siófok közelében: Sose halunk meg nyitóelőadás Veszprémben

Az ismert és kedvelt musicalek és klasszikus filmek kedvelőinek nagy örömére a siófoki programok részeként 2017. január 28-án, este 19 és 21:30 között kerül megrendezésre a veszprémi Brusznyai utca 2-es szám alatti Hangvillában a Pannon Várszínház nyitóelőadása, amelynek részeként a Sose halunk meg musicalt vehetik szemügyre az érkezők.

Koltai Róbert felejthetetlen és nagyszerű filmjét ezúttal Dés László kiváló zenéjével színesítve, musicalként ismerhetik meg a látogatók a színpadon, benne a vállfás Gyuszi bácsival, valamint annak serdülő unokaöccsével, akik nemcsak magukat, hanem minket is végigkísérnek egy izgalmas történetet, amely a hatvanas évek elejének Magyarországán játszódik, a lehető legkülönfélébb helyszínekkel, jellemekkel és élethelyzetekkel a középpontban.

A derűsnek beállított kis történet azonban inkább egy ember szenvedéstörténete, egy igazi pesti vagány sztorija, akinek az alakjából számtalan ismert hős köszön vissza ránk, így legyen szó A tizedes meg a többiek főszereplőjéről, A régi idők focijának Minarikjáról, de mindenekelőtt azért természetesen inkább az a filmbéli figura, akit egykoron Koltai Róbert alakított a filmvásznon.

A Pannon Várszínház nyitóelőadásaként megtekinthető musical legnagyobb érdekessége, hogy Vándorfi László rendező jóvoltából a filmes dramaturgiát közel sem különleges vagy speciális technikai eszközökkel, hanem maximálisan klasszikus, az élő színház lehetőségeivel valósítják meg, aminek köszönhetően egy igazán autentikus és különleges élményben lehet részünk.