Programok Siófok közelében: spirituális eszközök varázslata

Ha érdekel minket a spiritualitás, ha szeretnénk többet megtudni a lélekről, a spirituális eszközök varázslatáról, a láthatatlan láthatóvá tételéről, akkor látogassunk el november 27-én, pénteken délután 14 órakor Tabra, mely a siófoki programok mellett egy igazán különleges élményt ad nekünk a Balaton fővárosának közelében.

A Zichy Mihály Művelődési Központban megrendezésre kerülő eseményen egyfajta varázslatos workshopon vehetünk részt, ahol a spirituális eszközök kapták a központi szerepet, mint az inga, a pálca, a kártya vagy éppenséggel a varázsbot, melyek azt a célt szolgálják, hogy kiterjesszék használója kezén át az onnan érkező energiát.

Természetesen ezek a tárgyak a legtöbb ember kezében csak közönséges tárgyak, ha szeretnénk megfelelően alkalmazni őket, akkor meg kell tanulnunk torzításmentes csatornává válni, ezzel egyetemben pedig megtanulni, hogy a tárgyak szerepe mindig az, amire valójában használni szeretnénk őket.

Hogy miféle jelentésük van ezeknek a dolgoknak? Mindig csak és kizárólag annyi, amennyit valójában tulajdonítunk nekik, ezáltal csak rajtunk áll majd, hogy milyen tulajdonságokkal és képességekkel ruházzuk fel őket, de lényeges, hogy iránymutatott formában megtanuljuk használni mindet.

Ezen a workshopon elsajátíthatjuk az inga használatát, mely egyszerű kérdésekre adhatja meg a választ, a lengyelpáca alkalmazását, mely mások és a saját auravizsgálatunkra ad lehetőséget, de ott lesz a varázspálca is, melynek jóvoltából különféle szimbólumokkal megtanulhatjuk koncentráltan átadni az energiát.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!