Programok Siófok közelében: Sri Lankára látogathatunk az Eupolisz Világjáró Clubbal

Tovább folytatódik az Eupolisz Világjáró Club, ami idén januárban indult útnak még hagyományos eseményként, az előadások közül pedig mindegyik teltházas volt, a vírushelyzet azonban szerencsére nem tudott beleszólni a folytatásba, így a siófoki programok mellett ezt is tovább élvezhetik az érdeklődők.

Csak éppenséggel úgy, hogy közben ki sem kell mozdulniuk otthonról, hiszen a június 10-én, azaz most szerdán este 19 és 20 óra között megrendezésre kerülő esemény egy ideig még online formában zajlik tovább a jól megszokott Tranzit Café helyett, hogy aki felfedezné a világot, azt a vírushelyzet se állíthassa meg ebben.

Az aktuális előadás részeként Kozári Karina túravezető például egyenesen Sri Lankára repít el minket az eseménysorozat hatodik előadásának részeként, hogy lehetőséget kapjunk megismerkedni ezzel a különleges országgal, mely túlzás nélkül a Föld egyik legkülönlegesebb szeglete.

Az előadás során képek, videók és szakszerű prezentáció társaságában fedezhetjük fel az ország csodálatos hegycsúcsait, a szent buddhista helyeket, a nemzeti parkokat, valamint természetesen a kapcsolódó gyönyörű tengerpartokat egyaránt. Az online közvetítés az Eupolisz Facebook-oldalán indul a fenti időpontban!

Szintén most szerdán került volna megrendezésre a veszprémi Agóra Kulturális Központ falai között Mérő László: A Változás Varázsigéi című előadása, mely egyfajta tudományos stand up comedy-ként az igényes szórakozás és szórakoztatás híveit igyekszik szórakoztatni.

A vírushelyzetre, illetve a kapcsolódó korlátozásokra való tekintettel azonban Mérő László előadása csak későbbi időpontban kerülhet majd megrendezésre.