Programok Siófok közelében: Strand Fesztivál 2016

A B my Lake fesztivállal párhuzamosan a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére egy másik zenei fesztivál is megrendezésre kerül a Balaton fővárosának szomszédságában, így 2016. augusztus 24. és augusztus 27. között kerülhet majd sor a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként megrendezésre kerülő Strand Fesztivál 2016 részeként.

A STRAND Nagyon Zene Fesztivál néven is ismert eseményre idén már negyedik alkalommal kerülhet sor a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös rendezvényeként, amelyre újfent több rajongók tízezreit várják a szervezők.

Ennek részeként az eseményen fellép majd a Hurts mellett a a hollywoodi szupersztárokból verbuvált – többek között Johnny Depp-et is felvonultató – Hollywood Undead, valamint Caro Emerald, a holland szupersztár, de rajta kívül a világ egyik legizgalmasabb drum and bass produkciójaként számon tartott brit Chase and Status és a Brit Awards egyik fődíjasaként megismert Tom Odell is ott lesz a fellépők között.

A nívós külföldi sztárok mellett természetesen a tematikába illeszkedő hazai színtér legjelesebb alakjai is megtalálhatók lesznek, ezáltal speciális programmal készül például a Zamárdi szabad strandján megrendezésre kerülő fesztiválra az idén 25 éves Quimby, valamint az idén mindösszesen négy fesztiválfellépést bevállalt Punnany Massif is.

Rajtuk kívül olyan nagyszerű hazai sztárok is felbukkannak a fellépők között, mint a Halott Pénz vagy a Wellhello, akik mind egy szálig a Nagyszínpadon lépnek fel, méghozzá úgy, hogy közben egész estés fellépésre készülnek. Az elhangzottakon kívül koncerttel készül még az eseményen az Anna and the Barbies, a Bohemian Betyars, a 30Y, az Ivan and the Pazarol, a Fish!, az Intim Torna Illegál, a The Biebers, Rúzsa Magdi, a Tankcsapda, a Supernem, a Vad Fruttik, a Belga, az Irie Maffia és a Kiscsillag is.