Programok Siófok közelében: SUP piknik a naplementében a csodálatos Balaton parton

Aki szeret evezni, imádja a naplementét és a jó pikniket, az most garantáltan megtalálhatja majd a számításait június 27-én, szombaton este 19 órától Csopakon, ahol a siófoki programok mellett egy különleges SUP piknikre, egy igazi, feltöltődéssel együtt járó kikapcsolódásra invitálják a szervezők az érdeklődőket.

Az esemény részeként a tavalyi évben megszokottakhoz hasonlóan részesei vehetünk egy alkonyati túrának, aminek részeként a mozgás és a gasztronómia egyaránt nagyon fontos szerepet kapnak, hiszen miközben nagyokat evezhetünk majd a Balatonon, a cél egy különleges piknik elérése lesz.

Ennek részeként 19 órakor Alsóörsön indul az evezés – természetesen csak jó idő esetén –, mely nagyjából 1,5-2 óráig tart, miközben a résztvevők kikötnek a nádasnál, hogy a csodaszép dombok mögé lenyugvó nap utolsó sugaraitól megvilágítva egy koccintással köszöntsék a hétvégét.

Mindezt egy különleges piknik követi majd, és ha felkeltette volna a figyelmünket a dolog, jelentkezzünk bátran, az esemény mindenki számára nyitott, sőt kezdőként is jelentkezhetünk, nincs szükség másra, csak némi úszástudásra, a többit a szervezők biztosítják majd.

Ha az evezés után maradnánk Csopakon, esetleg helyette keresnénk egy jó programot, érdemes lehet szombaton este felkeresni a Szomszéd Kertjét, ahol Nagyi és a BluesRut! név alatt egy különleges zenés vacsora vár majd ránk este 19 órai kezdettel.

Az estén az igazi blues és rock and roll fanatikusok érezhetik majd igazán jól magukat, hiszen lesz szuper zene, igény szerint tánc, méghozzá fiatalos csapattal, garantáltan jó hangulattal, illetve természetesen a legjobb kocsmaételekkel.