Programok Siófok közelében: szabadítsd fel fitnesszel a benned lakozó női energiát

A nagy sikerre való tekintettel tovább folytatódik a NEF, avagy a Női Energia Fitnesz tanfolyam Veszprémben, mely a siófoki programok részeként február 25-én, csütörtökön délután ötórai kezdettel indul a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában található Új Helyen.

Az aktiváló mozgásmeditációként is nevezhető NEF lényege, hogy kifejezetten a hölgyek számára fejlesztették ki, és egy olyan fitneszmegoldást kínál nekünk, ami segítséget nyújt a nők kiteljesedésében. A mozgásforma alapját a taoista chi-kung adja, de a tantrikus jóga sem hiányzik belőle, hiszen a női kiteljesedés egyik alapja a szexualitás.

Mindezt Pozsgai Nikoletta oktató saját trükkökkel és praktikákkal dobja fel, lévén korábban olyan szakrális női és női-erőforrás energiagyakorlatokat dolgozott ki tudatos légzéssel, illetve a belső vizualizáció növelésével, valamint természetesen intim mélyizom tornával, hogy az jelentős segítséget nyújt a hölgyek számára a maximális kiteljesedésben.

A NEF során elsajátítható gyakorlatok segítenek, ha a mindennapjainkban gyakran vagyunk feszültek, ingerültek, sokat szorongunk, túlhajszoljuk magunkat, esetleg nehezen tudjuk megélni saját nőiességünket, vagy olyan műtéten estünk át – mell, méh –, mely ehhez a témakörhöz kapcsolódik, és szeretnénk felgyógyulni belőle.

Ezen felül a kérdéses fitneszmegoldás segíthet nekünk akkor is, ha kitolódott vagy elmaradt a foganás, tehát meddőség lépett fel, esetleg szeretnénk megkönnyíteni a várandóságot, illetve a szülést, netán éppen a gyermekvállalás után szeretnénk regenerálódni, illetve ismét beindítani a nemi életünket úgy, ahogyan korábban volt.

Persze ezen felül a NEF-nek a testre gyakorolt pozitív hatásai is vannak, hiszen energikusabbá, fittebbé válunk, formásabb alkatunk lesz, növekszik az állóképességünk, erősödünk és hajlékonyabbak is lehetünk.