Programok Siófok közelében: Szakrális női ébredés a Kincsek völgyében

Kifejezetten nőket célzó eseményre ritkán kerül sor a siófoki programok részeként, most azonban ez is megtörténik, szeptember 25. és szeptember 27. között ugyanis érdemes lesz ellátogatni a város közelében fekvő bálványosi felsőhegyen található Kincsek völgyébe.

Itt ugyanis Dömény Kata jógaoktató egy igazi nőies programmal szolgál majd hölgytársainak Szakrális női ébredés címmel, mely egy igazi utazás lesz majd minden résztvevőnek, akik megismerhetik, hogy egy nőnek megannyi arca, megnyilvánulása és energiája van, csak mindenkinek fel kell ébresztenie ezeket önmagában.

A nő ugyanis maga a gondoskodó anya, a csábító, de lehet kislány, gyógyító, királynő, istennő, szűz, boszorkány, sőt egyszerre erős és elesett, azaz a nő a mindenség, minden belőle ered és oda is tér vissza, egy folyamatosan mozgásban lévő energia.

Ezeket az energiákat szabadíthatjuk majd fel ezen az eseményen, ahol az elvonulás részeként megnyílnak a tudat kapui, ezeken keresztül pedig feltárul majd a lélek mélysége, ezen át pedig a nő képes lesz elfogadni a testét, a lelkét és megtalálni helyét a világban.

Az esemény különlegessége, hogy folyamatos programot kínál majd az érdeklődőknek, méghozzá házi készítésű és kistermelői hozzávalókból készülő vegán ételekre fókuszáló reggeli, ebéd és vacsora mellett.

A nomád körülményeket fűthető jurta biztosítja majd a két éjszakán, de lehetőségük lesz a hölgyeknek használni a fűthető medencét, rengeteg biogyümölcsöt fogyasztani, de nem maradnak ki a sorból a jógaórák, a meditációk, a különféle szertartások – levendulával, zsályával és illóolajokkal –, valamint a méhtisztítás sem.

Az esemény korlátozott számban érhető el az érdeklődőknek, maximum 15 fő részvételééig!