Programok Siófok közelében: Szent Kristóf Szüreti Mulatság Zamárdiban

Ha szeretnénk részt venni egy vérbeli szüreti mulatozáson, akkor érdemes lehet az előttünk álló hétvégén ellátogatnunk a Balaton fővárosának közelében fekvő Zamárdiba, ahol az Alsópincesoron idén is megrendezésre kerül a Szent Kristóf Szüreti Mulatság névre keresztelt eseménysorozat.

A nagy mulatságra szeptember 23-án, azaz most szombaton kerülhet majd sor, méghozzá 12 órától egészen kifulladásig, de a gyerekprogramok egészen este 18 óráig várják a legkisebbeket, ezáltal népi játszóház keretjátékkal, nyereményekkel és lovas kocsikázási lehetőségre is számíthatnak az egybegyűltek.

Az első konkrét kulturális program délután a Zamárdiban megalakult Sulyom Néptáncegyüttes műsora lesz 14:30 és 15 óra között, miután egy ideig csak a gyerekeké lesz a főszerep, hiszen már a tánccsoport műsora közben is felkereshető lesz a lufihajtogató, 15 órától 15:30-ig pedig Frici Bohóc produkcióját lehet végighahotázni a színpad előtt.

Az igazi szüreti programok indulására 15:30-tól kerül majd sor, hiszen egészen 17 óráig szőlőtaposás, préselés, mustkóstolás és vetélkedés vár az érkezőkre, méghozzá értékes nyereményekkel. Ezen túlmenően 17:30-tól Dankó Szilvia mulatós műsorát tekinthetik meg az egybegyűltek, majd a vacsora után 20:45-kor a Cozombolis Trió lép színpadra, 22 órától pedig szüreti retró buli veszi kezdetét egészen hajnalig.

A Szent Kristóf Szüreti Mulatság programjai ráadásul kedvezőtlen időjárás esetén is meg lesznek tartva, a szervezők ugyanis hatalmas sátrat rendelt a helyszínre, így biztosítva a rendezvény megtarthatóságát minden esetben.