Programok Siófok közelében: Szilveszter bolondulásig Veszprémben

Ha még nem tudjuk, hogy hol töltsük idén a szilvesztert, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet az év utolsó napján ellátogatni a közeli Veszprémbe, ahol 2021. december 31-én este 17 órai kezdettel indul a Szilveszter bolondulásig! címre keresztelt esemény.

A Veszprémi Petőfi Színház által szervezett esemény egy különleges Szécsi Pál est lesz, mely a hagyományokhoz híven egy fergeteges koncerttel, zenei csemegével, és természetesen egy finom vacsorával várja az érdeklődőket,  miközben megidézésre kerül a magyar zenetörténet egyik legismertebb énekesének legtöbb örökzöldje.

Természetesen csak többek között, hiszen Rátonyi Róbert és zenekara egy nagyon átfogó programmal készül majd az estére, de ezen felül sztárvendégként köszönthetjük majd a színpadon Gergely Róbertet, aki mellett természetesen a Veszprémi Petőfi Színház művészei szintén fellépnek majd egy főként Szécsi Pál munkásságára épülő élőzenés estével.

Fontos, hogy az előadás előtt a színház hivatalos pezsgőjét, a Varga Pincészet által szervírozott nedűt kóstolgathatják majd a nézők, a zenei előadáshoz kapcsolódó szünetben pedig egy igazán frissítő szilveszteri koktéllal olthatják szomjukat az érkezők.

A közönség természetesen a korábbi évek hagyományainak megfelelően nemcsak az élőzenés fellépésnek örülhet majd, hanem azt követően egy finom vacsora is várja a résztvevőket, miközben lesz tombola, kabaré és természetesen rengeteg meglepetés is többek között.