Programok Siófok közelében: találkozás Esztergályos Cecíliával és Kőrösi Csabával

Igazi hírességekkel találkozhatunk az előttünk álló napokban, ha a siófoki programok mellett hajlandóak vagyunk ellátogatni október 5-én a közeli Balatonalmádiba, ahol a Meddig vagyok?! című előadás részeként találkozhatunk Esztergályos Cecíliával és Kőrösi Csabával.

A Meddig vagyok?!  című önálló est egy egészen rendhagyó kezdeményezés, egy különleges stand up comedy show, melynek főszereplője Magyarország egyik legismertebb színésznője, a sokak által még mindig csak a Família Kft. anyukájaként ismert Esztergályos Cecília, aki rendhagyó élményeket ígér mindenkinek.

Nem véletlenül, hiszen ebben a műsorban a rendhagyó életét mutatja be az érdeklődők és érkezők számára, melynek minden elemét alaposan befolyásolta, hogy saját bevallása szerint ő egy kicsit fordítva van bekötve, miközben mottója, hogy a járt utat a járatlanért soha ne hagyja el.

Cecília tudja magáról, hogy ő ilyen, egy kicsit furcsa, de ennek ellenére semmit sem bánt meg eddigi életéből, a maga kis furcsaságait, az élet fintorait pedig képes kinevetni, sőt humorosan kezelni annak érdekében, hogy most mások is együtt nevethessenek rajta, de sokkal inkább vele, az ő közel sem hétköznapi élettörténetén.

A különleges önálló est a veszprémi Petőfi Színház szervezésében kerül megrendezésre, érdekessége pedig leginkább az lesz, hogy Cecília nem lesz egyedül a színpadon, a komédiát egy nagyon kedves veszprémi kollégájával, Kőrösi Csabával tárják a közönség elé, méghozzá közel sem hétköznapi közegben.

Az előadást ugyanis bár a Petőfi Színház szervezi, de kihelyezett műsor lesz, méghozzá a közeli Balatonalmádiban megtalálható Kerényi Imre Kult-Magtárban.