Programok Siófok közelében: Tapsolj csak nékem operettgála

Amennyiben szeretnénk rögtön egy tartalmas programmal indítani a két ünnep közti időszakot, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet ellátogatni december 27-én a közeli Veszprémbe annak érdekében, hogy részesei lehessünk egy különleges operettgálának.

A Tapsolj csak nékem címre keresztelt esemény hétfőn este 19 órai kezdettel valósul meg a Veszprémi Petőfi Színházban, ahol a tavalyi évben többször elmaradt előadások után most végre egy vérbeli, minden elemében klasszikus operett előadásra kerül sor rengeteg fellépővel és szereplővel.

Az esemény minden túlzás nélkül egyfajta időutazás lesz, aminek részeként lehetőségünk nyílik felidézni az operettirodalom összes gyöngyszemét, ami garantáltan óriási és feledhetetlen kikapcsolódást ígér azok számára, akik imádják a kérdéses műfajt.

Ennek az oka leginkább az, hogy a Veszprémi Petőfi Színház művészei és a meghívott vendégek segítségével felcsendülnek majd az esemény részeként a magyar történelem legnagyobb operett slágerei, méghozzá megannyi örökzöld és könnyed dallam, szerelem, humor és természetesen fergeteges hangulat társaságában.

Az este folyamán olyan ismert énekesek és énekesnők tolmácsolásában hallhatjuk majd az ismert műveket, mint Módri György, Horváth Csenge, Hirschl Laura, Kőrösi Csaba, Szeles József, Keresztes Gábor és Keller Márton, de zenészként közreműködik majd Horváth Elemér és Horváth Péter is.