Programok Siófok közelében: Tihanyi Szabadtéri Játékok

Már július 8-a óta tartanak, de egészen augusztus végéig szinte minden nap változatos események várják a siófoki programok kedvelői közül azokat a szerencséseket, akik ellátogatnak a Tihanyi Szabadtéri Játékokra az ország legnagyobb félszigetére, ahol idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre ez eredetileg Bujtor István által életre hívott eseménysorozat.

A híres színész nevét viselő szabadtéri színpadon így idén Pazar környezetben, a Belső-tó csodaszép partszakaszán színvonalas és különleges előadások várják a színházakat és koncerteket kedvelői vendégeket, akik Gálvölgyi Jánostól és Hernádi Judittól kezdve, Udvaros Dorottyán és Kern Andráson át a Budapest Bárig és a CSÍK zenekarig bezárólag mindenki fellép, aki számít.

A Tihanyi Szabadtéri Játékok ideje alatt ráadásul idén is minden csütörtök, valamint idén már vasárnap délelőttönként is kizárólag a gyerekek kapják a központi szerepet, ezáltal elragadó és varázslatos előadások várják a legkisebbeket, így lesz Alma Együttes koncert, a színházi előadások kapcsán pedig Mekk Elek, az ezermester, Vuk, de még Ludas Matyi is előadásra kerül.

Az előttünk álló hétvégén, pontosan augusztus 13-án egyébiránt a CSÍK zenekar kapja majd a központi szerepet Tihanyban, akik szombaton este 8 órától lépnek majd fel a Bujtor István Szabadtéri Színpadon. Szintén ezen a héten várja a gyermekeket Vuk, a kis róka zenés mesejáték augusztus 11-én, este 19 órától, a budapesti Pódium Színház előadásában, míg augusztus 12-én, avagy pénteken este 20 órától A hűtlenség ára című krimi vígjátékot tekinthetik meg az érdeklődők a Játékszín előadásában.