Programok Siófok közelében: Traccs! – Dr. Almási Kittivel

Különleges beszélgetős estének lehetünk a részesei abban az esetben, ha a siófoki programok mellett ellátogatunk a közeli Veszprémbe, ahol a Hangvillában dr. Almási Kitti érkezik annak érdekében, hogy motiváló és példamutató előadásával, illetve személyiségével támogassa meg azokat, akiknek éppen szüksége van rá.

A Traccs! névre keresztelt esemény egy az egész országban jól ismert, illetve óriási teret hódított beszélgetős sorozat, melynek veszprémi állomásán sorban a hatodik vendég dr. Almási Kitti lesz, avagy pontosan az a sikeres és erős nő, akire sokan szeretnének hasonlítani a társadalomból.

Kittin ugyanis kívül-belül látható, hogy teljesen elfogadta önmagát, hogy elégedett az életével és önnön magával, és éppen ez az, amiért képes minden egyes nap segíteni másokon. Klinikai szakpszichológusként pontosan tudja, hogy mire van szüksége az emberi léleknek, a beszélgetés során pedig ráadásként akár a saját életünkhöz is tudjuk igazítani majd a beszélgetést.

A nézők ugyanis kérdéseket tehetnek majd fel a doktornő számára, akik a lehető legjobb tudása szerint próbál majd meg kielégítő válasszal szolgálni a kérdezőknek, illetve ezzel egyetemben segíteni abban, hogy más is megláthassa a szépet és a jót ebben az életben.

A rendezvény november 29-én, hétfőn este 18 óra magasságában kezdődik a Hangvilla nagytermében, ahová védettségi igazolvány nélkül is beengedik majd az érdeklődőket, ugyanakkor a jelenlévők számára el kell fogadni a gyakran napi szinten változó járványügyi intézkedéseket, illetve természetesen a kapcsolódó szabályozásokat, óvintézkedéseket.