Programok Siófok közelében: Traccs! Jakupcsek Gabriellával a Hangvillában

A tavaszi járványhelyzet után szeptember 23-án, azaz most szerdán este 18 órától kerül pótlásra Jakupcsek Gabriella előadása a veszprémi Hangvillában, ahol a Traccs! részeként beszélgetnek majd egy kicsit a jól ismert televíziós műsorvezetővel, amit a siófoki programok részeként is könnyedén be tudunk tervezni magunknak.

A Gecs Mónika moderátor segítségével tartandó előadás Veszprém egyik legújabb beszélgetős esteket tömörítő sorozatának aktuális rendezvénye lesz, ahol Jakupcsek Gabriella harmadik vendégként bukkan majd fel.

Nem véletlenül, hiszen Gabriella egy rendkívül érdekes személyiség, a határozott nő egyik mintaképe, amit leginkább annak köszönhet, hogy rajta kívül csak nagyon kevesen vannak, akik olyan sokféle sorssal találkoznak a munkájuk során, hiszen egy televíziós évada során gyakran több száz emberrel tud beszélgetni, miközben nem csak meghallgatja az embereket, de megpróbál segítséget is nyújtani nekik.

Ezen felül szakmai tudását gyakran rendezvényeken kamatoztatja, sokszor irányít tréningeket, miközben magánemberként gyermeket nevel ugyanúgy, mint sokan közülünk. Ez a sokoldalú személyiség nyílik majd meg előttünk a Traccs! részeként, melyben motiváló, példamutató, elismert és sikeres emberek szerepelhetnek.

Természetesen az eseményen szóba kerül majd Jakupcsek Gabriella új könyve is, mely Nagy levegő – Aki megáll, elsüllyed címmel jelent meg a közelmúltban, így aki szeretné, az dedikáltathatja saját példányát, sőt közös fotót egyaránt készíthet az újabban írónőként is egyre nagyobb babérokra törő újságíróval.

Az eseményen kép-, hang- és videófelvétel készítése tilos, a megjelenéshez pedig mindenki vegye figyelembe az aktuális jogszabályokban lefektetett maszkviselési és távolságtartási protokollt.