Programok Siófok közelében: Truesounds Music Season Opening

A különleges zenei események kedvelőinek legnagyobb örömére a siófoki programok részeként ismét érdemes lesz átlátogatni szeptember 25-én este 22 órakor a közeli Veszprémbe, ahol az Expresszóban kerül megrendezésre a Truesounds Music Season Opening esemény.

A közel egy teljes évet felölelő kihagyást követően az eseménysorozat visszatér a vidéki rezidenciába, konkrétan az Expresszó falai közé, ahol hasonló élmények várnak majd ránk, mint a korábbi években megannyi alkalommal, amire az otthoni közönség miatt mindig nagyobb figyelmet szentelnek a szervezők.

Emiatt most szombaton is kiemelkedő figyelmet fordítanak a fellépésre, miközben alig várják, hogy zenétől legyen hangos az Expresszó, hogy újra kezek emelkedhessenek a magasba, ezáltal színes vendégprodukciókkal lehet majd színesíteni a nagy partikat.

Hosszú-hosszú ideje szeretnék már a szervezők például elhozni Tóth Dénest, és megosztani vele a pultot, hogy ő is átélhesse a kellemes veszprémi hangulatot és élményeket, amire a szigorítások miatt hónapok óta nem volt lehetőség, de most végre itt a remek alkalom.

Tóth Dénes, vagy művésznevén Denes Toth nem ismeretlen figura a hazai közönség előtt, hiszen nagyon sok fesztiválon, illetve eseményen szórakoztatta már az embereket, köztük a legnagyobbakat is felvezette már, a partiarcok pedig mind imába foglalták már a nevét.

Nemcsak stílusa, hanem hangzása is teljesen passzol a Truesounds Music esték eredeti hangulatához, pláne olyan vendégek mellett, mint Peter Makto, Gregory S, Davko vagy Justrice. A jó buli tehát ezúttal is garantált lesz!