Programok Siófok közelében: tudj meg mindent a Bourbon whiskey-ről

Amennyiben mindig is szerettünk volna megismerkedni a Bourbon whiskey és az italkeverés hátterével, akkor most itt a remek alkalom, a siófoki programok részeként ugyanis Hubai Miklós vezetésével nekünk is lehetőségünk nyílik elsajátítani ezt a különleges tudományt, illetve megszerezni egy nagyon alapos tudásanyagot.

A Bourbon Legends MasterClass névre keresztelt eseményre a BestMixer Iskolában kerül sor Veszprémben, ahol lehetőségünk nyílik mindent megtudni a legjobb koktélokról, miközben nemcsak kipróbálhatjuk a keverés művészetét a Beam Suntory márkanagykövetével, de mindemellett természetesen kóstolásra is lehetőségünk nyílik.

Az eseményen a résztvevők megismerkedhetnek a Bourbon whiskey kialakulásának históriájával, sőt mi több, még a gyártási folyamatokkal is, de ezt követően a kérdéses italtípus egyik koronázatlan királyaként ismert Jim Beam, valamint a Maker’s Mark Brand esetében sem kell majd nélkülöznünk ezt a tudásanyagot.

Sőt mi több, a gyakorlati oktatás során majd hasznosíthatjuk is az elméletet, hiszen több Jim Beam és Maker’s Mark alapú koktél keverését tanulhatják majd meg az érkezők Hubai Miklóstól, aki természetesen teljesen ingyen avatja be az érdeklődőket a fenti tudásanyag alapjaiba.

Az ingyenesség ára azonban a regisztráció, így aki szeretne részt venni az eseményen, az küldjön egy üzenetet az andi@bestmixer.hu e-mail címre, és azon keresztül tájékoztatást kaphat majd arról, hogy bekerült-e a kiválasztottak közé, esetleg egy későbbi alkalommal várják a szervezők.

A járványügyi szabályok betartásának érdekében a kurzuson legfeljebb 10 főt fogadnak, akik délelőtt 11 és 13 óra között kapják meg az elméletet, majd 14 és 16 óra között a gyakorlati részt is elsajátíthatják.