Programok Siófok közelében: Valentin-nap Hegyestűn

Az idei Valentin-nap sajnos a járványhelyzet miatt az emberek többségének máshogy telik majd, mint ahogyan az elmúlt néhány esztendőben, ha viszont a hónapok óta tartó bezártság miatt egy kicsit kimozdulnánk végre, akkor itt egy remek apropó ebből az alkalomból.

Február 13-án és 14-én ugyanis speciális Valentin-nap lesz a Hegyestűn, azaz a Balaton-felvidék egyik legszebb régiójának számító Tagyon községben, ahol a Tagyon Birtokon belül a szervezők egy nagyon különleges Valentin-nappal örvendeztetik majd meg az érdeklődőket szombaton és vasárnap egyaránt.

Aggodalomra semmi ok, nem lesz csoportosulás, nem lesz gyülekezés, sem semmi más egyéb olyan esemény, aminek részeként esetleg megfertőződhetünk, az egész lényege egy romantikus séta lesz, aminek során lehetőségünk lesz felfedezni a balatoni tanúhegyek egyik legszebbjeként ismert Hegyestűt.

A különleges sétának természetesen egyetlen párnak sem kell üres kézzel nekivágnia, hiszen a Tagyon Birtokról való indulás során mindenki kap némi forralt bort, illetve egy kis harapnivalót azért, hogy ne legyünk se szomjasak, se éhesek a túra során, aminek részeként gyönyörű panoráma vár ránk a Balaton-felvidék lankáin. Ennél romantikusabbat Valentin-napon a jelen helyzetben elképzelni sem lehetne!

A Tagyon Birtok érdekessége, hogy nem egy egydimenziós vendéglátóegység, éppen ellenkezőleg, olyan ez a hely, mint egy baráti társaság, ahol az érdeklődőknek lehetőségük van kipróbálni a borkészítés tudományát, de az aktív balatoni élményszerzésből is kivehetik majd a részüket az érkezők.