Programok Siófok közelében: Veszprémben is vár a karácsonyi vásár

Noha a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére a Balaton fővárosában élőknek sem kell nélkülözniük az adventi hetekben a karácsonyi vásárt, amennyiben azonban szeretnék, ha egy kicsit másabb élményben lenne részük, látogassanak el Veszprémbe, ahol természetesen szintén egy hatalmas karácsonyi vásár és forgatag várja az érdeklődőket – főként hétvégéken, de természetesen hétköznapokon is.

A veszprémi karácsonyi vásár immáron hagyományosan a Kossuth utcában kerül megrendezésre, és november 29. óta tart, de az érdeklődőket egészen december 24-ig, tehát szentestéig várják a változatosabbnál-változatosabb programok.

Csak úgy, mint a korábbi években, a veszprémi vásárban természetesen idén is elsődlegesen az árusok állnak majd a középpontban, így a sült gesztenye, a forralt bor, az ünnepi dallamok, ételek és az ajándékok megvásárlásának lehetősége, de idén először egy ingyenes jégpálya is várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt, aminek köszönhetően bárki szabadon kipróbálhatja majd a korcsolyázás élményét – szentestéig akár minden nap.

Természetesen a négy héten át tartó veszprémi adventi forgatag középpontjában ennek ellenére is a kereskedők állnak majd, akik Veszprém szívében kínálják portékáikat az arra érkezőknek, de a megszokott áruk mellett idén is lesznek kézművesek, akik egyedi termékeikkel igyekeznek színesíteni a felhozatalt.

A változatos felhozatalnak köszönhetően ráadásul a vásárban bárki megtalálhatja magának azt, amit szeretne, de karácsonyi ajándéknak valót is garantáltan találhat majd szeretteinek, így a változatos programok mellett már csak ezért is érdemes lesz ellátogatni még karácsony előtt Veszprémbe.