Programok Siófok közelében: Veszprémi Bor Blues Böllér Napok

Az előttünk álló hétvégén ismét érdemes lesz a közeli Veszprémbe látogatniuk a siófoki programok kedvelőinek, lévén három teljes napon át minden a legfinomabb borokról, a legjobb disznóhúsból készült ételekről és a legjobb zenékről szól majd.

2016. március 11-én és 13-án kerül majd ugyanis megrendezésre a Veszprémi Bor Blues Böllér Napok, amely idén már negyedik alkalommal csődíti össze egy helyre a finom borok, a jó hangulatú zenék és a gasztronómia kedvelőit.

Akárcsak a korábbi években, úgy természetesen idén is a legjobb bor- és pálinkaházak képviseltetik magukat az eseményen, méghozzá családi programok, kézműves vásár, valamint ízletes kolbászkülönlegességek társaságában.

Az eseménysorozatra idén is a Veszprémvölgyben kerülhet sor, ahol a korábbi éveknek megfelelően több ismert előadó koncertjével a középpontban.

A fesztiválon ennek megfelelően március 11-én, pénteken fellép majd a Ghymes, március 12-én, szombaton este a Török Ádám és a Mini adnak egy nagyszabású koncertet, de mellettük fellép még Berecz András Kossuth díjas énekes- és mesemondó is. A nagy fináléra azonban március 13-án, vasárnap kerülhet majd sor, amikor a Bikini együttes kétórás nagykoncertjét tombolhatják végig az érkezők.

A Veszprémi Bor Blues Böllér Napok keretein belül ezen túlmenően idén is több hungarikum jelenik majd meg, amelyeket megcsodálhatnak és meg is kóstolhatnak majd az érkezők, de akár részt is vehetnek rajtuk.

Ilyen például az egytonnás szürke marha ökörsütés, a karcagi birkapörkölt vagy a karitatív süteménysütő verseny, de idén is lesz töpörtyűsütő- és kolbásztöltő verseny, hovatovább a helyszínre látogatnak a híres Csabai és Gyulai kolbásztöltők is.