Programok Siófok közelében: Veszprémi Borutca Fesztivál

A siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére idén is megrendezésre kerül a Balaton fővárosának szinte a szomszédságában elterülő Veszprémben az immáron hagyományosnak tekinthető Borutca Fesztivál, amire 2016-ban már ötödik alkalommal kerül sor június 10-e és június 11-e között.

A Veszprémi Borutca Fesztivál az elmúlt években a megyeszékhely egyik legjelentősebb gasztronómiai eseményévé nőtte ki magát, amelyen kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számításaikat, hiszen bár a rendezvény elsődlegesen a legjobb borokról szól, a szervezők azért szeretnének a család minden tagjának lehetőséget biztosítani a kikapcsolódásra.

Az V. Veszprémi Borutca Fesztiválon ennek megfelelően a bor mellett idén is jelentős szerepet kap majd a zene és a féktelen jókedv, valamint a felhőtlen szórakozás, amit a változatos családi programokkal igyekeznek elérni a Decanter Bisztró szervezői, akik idén is gondoskodnak majd arról, hogy egy minden tekintetben tartalmas élményt biztosítsanak a helyszínre látogatók számára.

A Veszprémi Borutca Fesztiválon egyébiránt a legfinomabb és legkülönlegesebb környékbeli borok és borkülönlegességek kóstolása mellett az érkezőknek lehetőségük nyílik a megízlelt különlegességek megvásárlására is, miközben a finom italokat természetesen finom ételekkel kísérhetjük majd annak érdekében, hogy egy átfogó gasztronómiai élményben lehessen részünk.

A Vár utca egyes szám alatt megrendezésre kerülő fesztivál berkein belül egyébiránt jó zene is vár majd a látogatókra, ezáltal a talpalávalót a dallamos jazz és a flamenco stílusban érdekelt Palásti Máté Trió, valamint a funkyban utazó Funk Infection biztosítja.