Programok Siófok közelében: vezetett elmélyülés Veszprémben

Igazán különleges, a mai stresszes és szürke hétköznapokba garantáltan színt, sőt egyediséget hozó esemény részesei lehetnek azok, akik november 2-án a siófoki programok részeként ellátogatnak Veszprémbe, ahol a Fényszarvas Szociális Szövetkezet egy vezetett elmélyülést szervezett az érdeklődők számára.

A Lux Aurea egy lélekhangoló esemény, mely Szeretet, befogadás felszabadítása címmel a Meditációs klubban kerül megrendezésre, mint a kérdéses helyszín új ciklusának negyedik témája, ahol lehetőségünk nyílik majd egy olyan vezetett elmélyülés részeseivé válni, ami minden tekintetben a szív csakra energiáira koncentrál.

Ennek köszönhetően az eseményen garantáltan azt érezzük majd, hogy a lényünket rengeteg szeretet támogatja meg, ami nem véletlen, hiszen ez a legnagyobb támogató energia mind közül. Elképzelhető, hogy teljes lehet az életünk, ha elegendő szeretet energiát kapunk, illetve azt úgy kapjuk, ahogyan azt mi szeretnénk.

Lehet persze az is, hogy elég szeretetet kapunk, csak éppen képtelenek vagyunk arra, hogy befogadjuk azt, így gyakorlatilag haszontalanul, felhasználatlanul pattan le rólunk. Ezen az eseményen azonban lehetőségünk nyílik majd egy egészen új szemszögből is megvizsgálni ezt a kérdést, sőt feltenni egy vadonatúj kérdést.

Ez pedig nem más, minthogy megkérdezzük: mi mennyire szeretjük saját magunkat? Egyáltalán miért érzünk gátlást ezen a téren? Előfordulhat, hogy szimplán generációs minták és problémák állnak a háttérben, miközben a túlélésért folytatott küzdelemben éppen az őseink felejtették el, hogy mennyire fontosak az érzelmek.

A mély érzések csak fájdalmat okoznak? Meglehet, de fontos feltenni a kérdéseket. Hogy hányszor használták ki a nagy szívünket, hogy miért zártuk körbe fallal a szívünket, illetve miért bántottunk másokat a jószívük miatt? A lélekhangoló kezelésen minden kiderül majd!