Programok Siófok közelében: a VIII. Zorall Sörolimpia Alsóörsön

Idén is egy egész hétvégén át várja a zene és a bulizás megszállottjait Alsóörsön a Zorall Sörolimpia, amely a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére augusztus 27-től 29-ig, avagy a nyári szezon utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre, várhatóan a korábbi évekre jellemző fergeteges hangulatban.

A Sörolimpia lényegében nem más, mint egy családias rock fesztivál, amelynek három napja során két nagyszínpadon több mint hatvan koncertet tekinthetnek meg az érkezők, miközben mindenki változatos programok részese is lehet.

Lesz például kerékpártúra, sport- és csapatjátékok, focikupa, tehetségkutató, motoros túrák, de természetesen a családosokra is gondoltak a szervezők, ennek megfelelően gyermekprogramok is színesítik majd a hétvégét, hiszen a rock zene szeretetét nem lehet elég korán elkezdeni.

zorall_info

Az idén már nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő fesztivált idén is a Zorall zenekar szervezi, avagy az egykori Sing Sing, Junkies, Kalapács és egyéb bandák tagjaiból verbuválódott buli-brigád, akik azzal váltak ismertté, hogy legendás magyar slágereket gyúrtak össze hasonló státuszú külföldi nótákkal, miközben az egészet fergeteges rock hangzással dögösítették.

A fesztiválon ezúttal is a koncertek kapják majd a központi szerepet, így a három színpadon fellép majd a hazai rock zenei élet apraja-nagyja, ezáltal a régi öregek és a legismertebb bandák mellett számtalan fiatal, demós vagy egylemezes banda is lehetőséghez jut, a lényeg, hogy ízig-vérig hazai rockzenét játszanak.

Színpadra lép a nagyobbak közül a Zorall mellett a Depresszió, a Kalapács, a Road és a Rómeó Vérzik is, egyszóval ismét a legjobbak várnak majd a helyszínre érkezőkre.