Programok Siófok közelében: vírusölő társasjátékozás Veszprémben

Ezekben a vírusterhes időkben az emberek minden lehetőséget igyekeznek megragadni azért, hogy valamilyen közösségi élményeket szerezzenek maguknak, és a siófoki programok részeként erre is lehetőség nyílik abban az esetben, ha hajlandóak vagyunk elutazni a közeli Veszprémbe.

A Banzáj Bisztró szervezésében (Veszprém, Radnóti Miklós tér 3.) ugyanis lehetőségünk nyílik 2021. február 3-án, szerdán este 18 órai kezdettel egészen 22 óráig részt venni egy közösségi társasjátékon úgy, hogy végre lehetőségünk nyílik találkozni emberekkel, hiszen a kijárási tilalom hamarosan véget ért.

A rendezvénytilalom utáni első szerdán ugyanis az említett helyen ismét megrendezésre kerül a korábban nagy sikerrel szervezett közösségi társasjátékozós este, ahol lehetőségünk nyílik mások társaságában, de egymástól biztos távolságban, a megfelelő járványügyi szabályok betartásával kipróbálni magunkat néhány szuper társasjáték részeként.

A szerda esti időpont a kormány intézkedései miatt természetesen még változhat, de a szervezők mindenki biztosítottak róla, hogy amint véget érnek a megszorítások és a tilalmak, az azt követő első szerdán pótolják a társasjátékozós estéket, és utána állandóvá teszik ezt a kikapcsolódási formát.

A vírusölő társasjátékozós estén az összegyűltek kellemes jó kedv társaságában, a legkülönfélébb játékokkal mulathatják el az idejüket, így akinek elege van a bezártságból és a magányból, most itt a lehetőség.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!