Galerius Fürdő Siófok

Galerius Fürdő Siófok

Az élményfürdő a nevét Galerius római császárról kapta. Maga a fürdő stílusa, hangulata, valamint luxusa is méltán tükrözi az ókori rómaiak fürdőzési szokásait, az élet szépségét, szeretetét. A fürdő minden időjárási körülmény között kikapcsolódást nyújt az arra vágyóknak, hiszen fedett, klímatizált része télen-nyáron egyaránt megfelelő környezetet teremt a fürdéshez.

Wellness, élményfürdő

A Galerius fürdőn belül lehetőségünk van élményfürdőzésrewellness kezelések igénybevételére, és szaunázásra is. Az egész család számára  kellemes kikapcsolódás lehet a fürdőbe való látogatás, hiszen a kisgyermekek számára kialakított játszóház az ő vidám elfoglaltságukról is gondoskodik. A kicsiknek lehetőségük van kreativitásfejlesztő játékokkal játszani, azonban ha elfáradtak, pihenhetnek az utazóágyakban, avagy a baba-mama program részeként részt vehetnek babaúszáson is.

Az élményfürdőben összesen 6 medence található, amely együtt 800 mvízfelületet jelent. Ekkora csábításnak a fürdőzni vágyók garantáltan nem fognak tudni ellenállni, hiszen a 6 medence mind-mind különböző élményt nyújt, más-más funkciókkal. A medencék között találhatunk meleg-, termálvizes ülőmedencét, gyermekmedencét, élménymedencét csúszdákkal, pezsgőfürdőt, tanmedencét, és kültéri meleg-termálvizes medencét is.

A kültéri termál-, és meleg vizes medencében nagyberényi gyógyvíz található, amely nátrium-klorid tartalmú gyógyhatású víz. Gyógyhatása hosszabb idejű tartózkodás esetén érvényesül igazán: egy óra alatt az ásványianyag-tartalom biztosan kifejti jótékony hatását. A minősített termálvíz hasznos lehet mozgásszervi problémákra, nőgyógyászati-, és urológiai betegségekre, valamint bőrgyógyászati elváltozásokra, baleseti sérülések gyógyítására, és ortopédiai műtétek utókezelésére.

Az élményfürdőben található snackbár és koktélbár is, amely a látogatók teljes körű kiszolgálását valósítja meg. A további élményre vágyók kipróbálhatják a két csúszdát, amely garantáltan izgalmas fürdőzést tesz lehetővé. Az anakonda csúszda egyemeletnyi magasságból indul, és az élménymedencébe vezet, míg a „péntek 13 óriáscsúszda” 88 méteres hosszúságával, 2 méteres szélességével, két emeletnyi magasból indul, és megannyi kanyarral megbolondítva a földszinten ér véget. Ezt a csúszdát 6 éves kortól, csakis a fürdő által biztosított 1, vagy 2 személyes speciális úszógumival lehet használni.

Galérius szaunavilág és élményfürdő : Siófok, Szt. László u. 183.
Tel.: 84-560-580