queen of the dance-ír sztepptánc show siófokon 2013. 07. 20-án

Caterine Gallagher sztepptánc showját nézhetik meg azon kedves vendégeink, akik Siófokra látogatnak e hónap 20-án.

Mindenki hallott már az ír szteootánc férfi bajnokáról. Ebben a műfjban nemcsak férfiak bizoyítanak, hanem hölgyek is. A hölgyek közül ezen a téren a legnagyobb elismerésnek örvend Catherine Gallagher, aki többszörös ír sztepptánc világbajnok.

A világon egyedülállónak számít, hogy egy nő egy ír sztepptánc társulat élén álljon, és minden koreográfiát ő álmodjon meg, és társulatával valósítson meg. Újat hozott azzal ebbe a táncművészetbe, hogy a hagyományos elemeket más táncműfaji elemekkel keverte.Ezzel a modern koreográfiával elsöprő sikert arat az egész világon. Megjrta már párizst, Londont, Bécset. És most nálunk, Siófokon lép fel. A fellépés helyszínéül a Kálmán Imre Kulturális Központ Szabadtéri Színpada szolgál.

Mivel a művésznő szívből rajong Magyarországért, ezért a koreográfiába beillesztette a magyar néptánc egyes motívumait, illetve a népzenei elemeket is belszőtte showjába. Gyönyörű fellépőruhákat csodálhatnak meg, önálló koncertnek is beillő élőzenekari előadást is hallgathatnak. Azt is megtapasztalhatják, hogy a táncosok percenként 15-öt koppantanak a színpadon.

Az előadás időtartama 50 perc. Fergeteges ír sztepptánc shownak lehetnek tanúi azok, akik eljönnek az előadásra. Jegyeket elővételben lehet kapni, korlátozott számban. A nálunk megszállt vendégek kérésére gondoskodunk a jegyekről, ha óhaját erre vonatkozólag időben jelzi. A jegyárak 3900, 4900, valamit 5000 Ft között mozognak. Ezen jegyek esetében a Siófok kártya kedvezmény nem vehető igénybe.

Nézze meg Ön is Írország Nemzeti Bajnokát Siófokon, 2013. július 20-án.