Római élményfürdőzés Siófokon

A Balaton fővárosában számtalan színes és változatos program vár ránk, így például a Galerius Élményfürdőbe látogatva éppen úgy lazíthatunk majd, mint az egykori rómaiak, akik a fürdőkultúrát megteremtették, és meghonosították a Kárpát-medencében.

Ha igazán különleges siófoki programot keresünk magunknak, akkor a városba látogatva feltétlenül fel kell keresnünk a Galerius római császárról elnevezett élményfürdőt, ami ideális választás lehet abban az esetben, ha nem a nyári szezonban járunk a településen.

A nyár ugyanis egyértelműen a Balatonról, és a balatoni fürdőzésről szól, de ha színes siófoki programok miatt a hidegebb időszakokban is érdemes ellátogatni a városba. Amennyiben pedig ekkor sem szeretnénk lemondani a fürdőzés élményéről, a Galerius Élményfürdőben a római fürdők hangulatát idéző környezetben lazíthatunk és engedhetjük ki a mindennapok során felgyülemlett gőzt.

A fürdő a változatos siófoki programok kedvelőinek lehetőséget biztosít az aktív és egészséges kikapcsolódásra – méghozzá minden korosztály számára. Így a gyermekeket sekélyvizű medencék, vízi játékok és játszóház várja, de a nagyobbak kipróbálhatják a csúszdákat is. A felnőttek ezen felül válogathatnak a többféle élménymedence közül, amelyek mellett termálmedence, pihenőszoba és egy komplett szauna-világ csábítja pihenésre őket.

római élményfürdő

 

A fürdő ezen felül tökéletes komplett wellness hétvégék és wellness kezelések kivitelezéséhez is, amelyek nem csak nyugtató, hanem stressz-oldó hatással is rendelkeznek, így a test és a lélek harmóniáját aromás vagy revitalizáló, esetleg relaxációs masszázsukkal teremthetjük meg.

A Galerius Élményfürdőben számtalan hőfokú, nyitott és zárt medence közül válogathatunk, így mindenki garantáltan megtalálja majd számításait, ha a változatos siófoki programok mellett egy kis feltöltődésre vágyik. A helyszínen igénybe vehető ezen felül bioszauna, tengeri levegős kabin, só-kabin, jégkabin, pezsgőfürdő, élményzuhany, manikűr-pedikűr, babaúszás, szolárum, de még úszásoktatás is.

Amennyiben az őszi vagy a téli siófoki programok miatt látogatnánk el a Balaton fővárosába, és nem szeretnénk lemondani az élményfürdőzés előnyeiről, keresve se találnánk jobb helyet ehhez egy kis városnézés, vagy egy kis parti séta után, Siófok ugyanis a közhiedelemmel ellentétben nem csak nyáron nagyon szép.