Siófok környéki programok augusztusban

Turisták ezrei látogatnak el nyaranta Siófokra, illetve a balatoni városokba. Ha nálunk száll meg, mi niztosíthatjuk, hogy minden körbyékbeli rendezvényről értesítjük. A menetrendszerinti hajójáratokon kívül különböző, gyermekeknek és felnőtteknek szóló sétahajókázásra lehet menni, ilyen a naplemente túra, a Lwevendula tőra, a Gryll Party, a kalózhajó program és egyebek.
A borok kedvelőinek jó hír, hogy a környék több települése is bornapokat szervez: Almádi Bornapok, Balatonföldvári Bornapok, Baltonfüredi Borbapok stb. Ugyanakkor a sjatok kerdvelőinek is kedveskednek a szervezők. De a soprt szerelmesei sem maradnak le semmiről: 5. alkalommal rendezik meg a Balaton Bike Fest-et.
Aki Siófokot szertné megismerni, figeylmébe ajánljuk a Nagystarndot, a Sóstrói strandot, de meg lehet tekinteni a Krúdy villát, a kikötőt, a Vendégházat, a Borharapót, a Víztornyot, az Ásványmúzeumot, a tojásmúzeumot stb. Számos látnivalóval várja városunk az idelátogatókat, és olyan programokkal készültek a szervezők, amelyek tökéletes kikapcslódást jelentenek mindenki számára.
Töltse Ön is szabadságát Siófokon családjával, barátaival, munkatársaival!