Siófoki adventi vásár – 2013. november 30. és 2013. december 24. között

A nem olyan régen megszépített siófoki Fő téren kerül megrendezésre, a mára már hagyománnyá vált Adventi vásár, és az ehhez az alkalomhoz kapcsolódó hangulatos programsorozaton is itt lehet majd részt venni- 2013. november 30-tól kezdődően, minden hétvégén siófoki gyermekcsoportok előadását lehet megtekinteni, amely igazán ünnepivé teszi majd a Fő tér hangulatát.

Emellett, számos kézműves is várja majd az érdeklődő vendégeket, és további programok is megtekinthetőek lesznek az Adventi vásár időtartama alatt.

A Családi programokat a Kis-Hétrét Zenekar és az, Iszkiri zenekar teszi majd még vidámabbá, illetve a Siófoki iskolák műsorain is részt lehet majd venni.

A produkcióikat minden héten, pénteken tekintheti meg a nagyérdemű közönség. Az iskolás gyermekek ezekkel az ünnepi műsorokkal szeretnék még szebbé varázsolni a város lakóinak karácsonyát, mintegy ajándékként átnyújtva számukra.

Az Adventi vásár idején fellép továbbá a Kalungu Ütőegyüttes, a Daniel Speer Brass zenekar, Vincze Lilla, illetve Némedi-Varga Tímea és Gergely Róbert is a városba látogat majd, hogy egy felejthetetlen produkcióval tegye még színesebbé a karácsonyra való készülődést.

Az Adventi vásár helyszíne: Siófok, Főtér

Időpontja: 2013. november 30-december 24.