Siófoki fürdőzés

Vannak, akik úgy vélik, hogy Siófokra csakis nyáron érdemes ellátogatni, hiszen csakis ekkor lehet a Balatonban fürdőzni. Ennek ellenére azonban, szerencsére sokan felismerték azt, hogy a Balaton partján elhelyezkedő város nem csupán nyáron kínál feledhetetlen élményeket a látogatók számára, hanem a hidegebb évszakokban is.

Sőt, még fürdőzési lehetőség is adott a településen, hiszen a Galerius Élményfürdő és Wellness központ egész éven át várja a turistákat. Maga a tó is meseszép, különleges látványt nyújt télen, amikor mindent beborít a hó, ezért, ha a hidegebb évszakban nem jártál még Siófokon, úgy azt javasoljuk, feltétlenül pótold eme hiányosságot!

A Galerius élményfürdp kitűnő szórakozási lehetőséget kínál a gyermekek, a felnőttek, valamint az idősebbek számára is. A család apraja-nagyja együtt élvezheti a különleges vízi világ adottságait. A fürdő Galerius római császárról kapta a nevét, és ehhez méltón a római fürdők hangulatát idézi fel a központ. A fürdő kialakítása úgy történt meg, hogy a végeredmény egyfajta életörömöt, szépséget és szeretetet sugározzon magából. A fürdő a 2006-os esztendőben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt.

A nemzetközi színvonalon működő élményfürdő egész évben várja a látogatóit, és számos aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít a család minden tagja számára. Az élményfürdőben játszóház és két gyermek medence várja a család legifjabb tagjait, míg a nagyobbakat élménymedencék kényeztetik. Rendelkezésre áll két csúszda is, valamint különböző élményelemek, pihenőszobák és termálmedencék is megtalálhatóak az élményfürdő területén.

A szauna szerelmeseit szauna-világ csábítja el, így maximális kikapcsolódásban és feltöltődésben lehet része a hétköznapok során megfáradt turistáknak is. A Galerius élményfürdőben folyamatos fejlesztések zajlanak, hogy évről-évre egye jobb és minőségibb szolgáltatásban tudják részesíteni a vendégeket. Az élményfürdő különlegességének számít, hogy az úszni nem tudó gyermekeket a Galeriusban még úszni is megtanítják, ha ezt a szülők is igénylik.

Ez országszerte egyedülálló lehetőségnek számít, ezért nem csoda, hogy sokan látogatnak el az év minden szakában Siófokra. Nyáron pedig, a Galerius élményfürdő mellett természetesen, a Balatonban is meg lehet mártózni, ha az időjárás is megengedi ezt. Esős, szeles, viharos időben pedig, nyáron is vár mindenkit a Galerius élményfürdő medencéje!