Siófoki naplemente túra

Nem kell elmenni Velencébe ahhoz, hogy egy romantikus, felejthetetlen naplementét nézzen meg párjával, ezt megteheti Siófokon is.

A magyar tenger is kiválóan alkalmas egy romantikus hajókázásra. Programjaink közé tartozik a sétahajóval történő naplemente túra, melynek indulási időpontjával alkalmazkodunk a naplemente pontos időpontjához.

Igazi kikapcsolódást jelent mindenki számára. Hogy még felejthetetlenebbé, szórakoztatóbbá tegyük a hajóutat, lehet pezsgőt vagy üdítőitalt is fogyasztani. Talán a lánykérés egyik legromantikusabb változata lehet. Hozza el kedvesét erre a sétahajókázásra, melynek időtartama egy óra, és kérje meg kezét a gyönyörű naplementében. De akik csak a természet utolérhetetlen szépségében szeretnének gyönyörködni, azok számára is felejthetetlen élmény lesz, fényképezőgéppel, videóval megörökítheti ezt a csodálatos látványt. Kiválóan alkalmas ez a túra családi kikapcsolódásra is. A sétahajókázás érvényes a turistákra, helyiekre, környékbeliekre egyaránt.

A sétahajókázás 2013. július 13-tól augusztus 25-e között érvényes. Naponta 19 óra 30 perctől indulnak a túrák, augusztus 15-től egy fél órával korábban, melynek oka, hogy hamarabb megy le a nap már ebben az órában.

Jelentkezni a naplemente túrára a kikötőállomásokon lehet. Siófokról kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap indul a túra.

4-től 14 éves korig az egy órás túra ára 1100 Ft, felnőtteknek 2000 Ft-ba kerül mindössze. Lehet SZÉP kártyával is fizetni.

Várunk minden kedves érdeklődőt!