Siófoki programok: 72. Salsa Hétvége

Ha szeretünk salsázni, vagy csak mindig arról álmodtunk, hogy elsajátíthassuk a salsázás tudományát, akkor itt a remek alkalom, a siófoki programok részeként ugyanis június 11. és június 13. között megrendezésre kerül a 72. Salsa Hétvége a Hotel Magistern Konferencia és Wellnesshotelben.

Az eseményre kötelezően előre kell jelentkezni, a szervezők pedig mindenkit várnak, aki imádja a kubai táncokat vagy csak egy kis bulizásra vágyik. Lehet érkezni párosan, de pártalanul is, kezdők és haladók sem unatkoznak majd itt, mindenki sikerélménnyel és különleges útravalókkal teljesítheti ezeket a napokat.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően az eseményre kizárólag azok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal. A szervezők egy komplett programot terveztek az eseményhez, így péntektől vasárnapig folyamatos elfoglaltság várja az érdeklődőket.

Az érkezésre már pénteken, június 10-én sort kell keríteni, így délután 14 órától el lehet foglalni a szállást, majd aznap szabad program, ismerkedés várja az érdeklődőket. Este 18 órától előbb aztán vacsora, majd 21 órától a nagyteremben Salsa partyra kerül sor, hogy rá lehessen hangolódni a hétvégére.

Szombaton reggel fél nyolctól egészen tíz óráig lesz lehetőségük megreggelizni, majd 11 óráig szabadprogram van. Ezt követően egészen fél hatig aztán több teremben és párhuzamosan indulnak a táncórák. Az ebédszünetre 14 és 14:30 között kerül majd sor, a vacsora pedig ezen a napon is 18 órától várható, majd 21 órától Salsa party lesz a nagyteremben.

A vasárnap a szombatihoz hasonló menetrenddel indul, így fél nyolctól reggeli, majd tíz órától újabb táncórák indulnak több teremben. Ez egészen fél kettőig tart, majd utána ebédre kerül sor, és végül szabad programmal záródik a nap, a szobákat pedig 17 óráig kell elhagynia mindenkinek.