Siófoki programok: a mesék mágikus ereje

A különleges siófoki programok kedvelőinek örömére a Balatoni Népfőiskola egy olyan rendhagyó előadást szervez a városba, aminek jóvoltából igazán különleges vendég érkezik a városba, aki a mesék mágikus erejétől szónokol – méghozzá messze nem csak gyerekeknek, sőt mi több, sokkal inkább felnőtteknek.

Ennek megfelelően, aki április 24-én, azaz most kedden ellátogat a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe, az este 18 órától A mesék mágikus ereje címmel meghallgathatja Kádár Annamária előadását, aki egy igencsak hasznos praktikát kíván megosztani azokkal, akik szeretnének hatékonyabb csapatjátékossá válni. Kádár Annamária Marosvásárhelyen született, a helyi tanítóképzőben szerezte érettségijét, miután a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karán pszichológusi oklevelet szerzett. Ezt követően az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán doktori tanulmányokat folytatott, miközben a Budapesti Műszaki Egyetemen munka és szervezetpszichológusi szakképesítést szerzett, amit követően családterápia, relaxáció és szimbólumterápia irányokban képződött.

Ma már elmondhatja magáról, hogy a munkája a hobbija, hiszen ezen a siófoki előadáson is azt szeretné elérni, hogy másoknak segíthessen, hiszen ebbe leli a legnagyobb örömét. Ennek megfelelően segítséget nyújt a csapatépítő, kommunikációs, tárgyalástechnikai, vezetői és érzelmi intelligencia fejlesztésében is, amihez célzott tréningeket álmodott meg. Annamária az előadás során megpróbálja kibillenteni saját komfortzónájából az embereket, mert véleménye szerint a fejlődés mozgatórugója éppen ez, valamint a hitelesség, a játékosság és a mágikus mese, amivel csapatmunkában érhető el az igazi teljesítményt.