Siófoki programok: A nők (is) a fejükre estek színházi előadás

Nem maradnak hasznos elfoglaltságok nélkül azok, akik a siófoki programok részeként szeretnének részt venni egy emlékezetes színházi előadáson, lévén április 15-én, hétfőn a Turay Ida Színház vendégműsorára kerül majd sor a Balaton fővárosában.

A jól ismert színház – mely számtalan híres színészt és színésznőt felvonultat – a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe hozza majd hétfőn este 19 órakor A nők (is) a fejükre estek! című zenés vígjátékot. Az előadás legnagyobb különlegességét az emlékezetes sztori és a látványos díszletek mellett az adja, hogy egyik főszereplője a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Détár Enikő lesz, míg a másik központi karaktert Xantus Barbara játssza el.

Az előadás egy egészen hétköznapi, mondhatni teljesen nőies problémát állít a középpontba, ezáltal kiderül belőle, hogy mit csinál a nő, ha már nem annyi idős, amennyinek szeretne lenni, de még nem is annyi, amennyi szerinte túlmegy egy bizonyos határon. Ilyenkor jön a kapuzárási pánik, az utolsó utáni pillanat, amikor talán még van remény. Ebben a színdarabban a férfiak után most a nőkön a sor, hogy görbe tükröt kapjanak, hiszen ebben az időszakba nemcsak az urak, hanem bizony a hölgyek is gyakran válnak önmaguk paródiájává.

Amennyiben a színház nekünk túl komoly, április 18-án, azaz most szerdán két ismert stand up komédiás látogat el Siófokra annak érdekében, hogy önálló estjeikkel mosolyt csaljanak az érdeklődők arcára. Csütörtökön este 18 órakor ugyanis Kiss Ádám és Szobácsi Gergő látogatnak a Kálmán Imre Kulturális Központba egy közös vidám este érdekében.