Siófoki programok: a nyár utolsó nagy partija közeleg a Plázson

Lassan a végéhez közeledik az idei nyár is, de a siófoki programok részeként még egyszer és utoljára kihozhatjuk a maximumot az évszak utolsó teljes hétvégéjéből, elegendő lesz csak eljutnunk hozzá a Plázsra, ahol szokás szerint ismét fergeteges hangulat vár majd ránk.

Augusztus 23-án, most pénteken ugyanis SPONTAN Beach Party név alatt a szezon utolsó hétvégéjének legelső napján egy spontán medencés buli várja az érkezőket a Plázson már délután két órától, aminek jóvoltából fürdőruhában, kellemes környezetben hűsölve élvezhetjük a nívós fellépőket.

A sort a B&E indítja, akiket aztán a Squirrel Project, Dorothy T., Ratkay, Rizkid, majd este 21:30-tól Audrey követ majd, aki ezzel egyetemben le is zárja a díjmentesen látogatható eseményt, amire csak a Nagystrandra való belépőt kell megvásárolniuk az érdeklődőknek.

Ha inkább valami nyugodtabb koncerten ütnénk el az időnket a nyár utolsó hétvégéjén, utolsó állomásához érkezett a Zene a Zöldben koncertsorozat is, aminek részeként augusztus 25-én, azaz most szombaton érdemes lesz a Jókai parkba látogatni. Itt áll ugyanis színpadra az Antal Gábor Jazz Trió, akik 2016 óta léteznek, a három zenész egyéniségének jóvoltából pedig kifejezetten egyedi hangzásvilág várja a látogatókat, hiszen a klasszikus jazz mellett modern, fúziós jazz, nagyszerű dallamok, modern ritmikák, változatos harmóniák és virtuóz improvizációk is jellemzik a műsort.