Siófoki programok: A szív hídjai színházi előadás a KIMK-ban

Kedveljük a minőségi színházi előadásokat és szívesen nézzük őket a siófoki programok részeként? Ebben az esetben érdemes lehet február 8-án, kedden este 19 órai kezdettel ellátogatni a Kálmán Imre Művelődési Központ színháztermében, ahol az Orlai Produkció vendégelőadását tekinthetjük meg.

A különleges előadás egyenesen 1965-be repít vissza minket, egészen pontosan egy amerikai kisvárosba, ahol egy nő, aki Olaszországból költözött át az Egyesült Államokba, úgy határoz, hogy feladja korábbi álmait, melyek az őshazában a túlélésre, a holnapok tiszteletére ösztönözték őt.

Az új hazában azonban minden elveszni látszik, és úgy tűnik számára, hogy nem lesz saját farmja, sőt nem lesz belőle sem feleség, sem anyuka, hogy férjével közösen nevelje gyermekeit, miközben a földből, a gazdaságból próbálják meg eltartani és fenntartani magukat.

Miután már majdnem feladta minden reményét, a hölgy életébe belép egy férfi. Vagy inkább a férfi. Egy fotós, aki a National Geographic számára készít fotókat Amerika legszebb hídjairól. A véletlen találkozásból csakhamar óriási, lángoló szerelem lesz. Az a fajta, amiből mindenkinek csak egyszer jut egész életében.

Akkor derül fény arra, hogy a sorsuk talán egész életükben egymás felé sodorta őket, noha talán soha nem tudtak erről, sem egymásról. Van azonban egy kis probléma: mindössze négy napjuk van arra, hogy teljes egészében felforgassák és megváltoztassák a másik életét. Vajon lehetséges mindez?

A szív hídjai nem más, mint Robert James Waller nagy sikerű regényének színházi előadása, amit Madison megye hídjai címmel Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével korábban már filmként is feldolgoztak, sőt hatalmas népszerűségre tett szert az egész világon. Itthon elsőként Udvaros Dorottya és László Zsolt előadásában láthatják színházi változatban az érdeklődők.