Siófoki programok: Ákos koncert a Plázson

Mivel a Balaton fővárosa a nyári szezonban megkerülhetetlen a legnagyobb zenei produkciók és koncertek számára, ezért talán nem meglepő, hogy a siófoki programok részeként még Ákos idei turnéja is ellátogat ide, hogy a rajongók együtt idézhessék fel vele az utóbbi évtizedek legnagyobb slágereit.

A Mol Nagyon Balaton részeként megrendezésre került turné július 13-án, azaz most szombaton érkezik meg Siófokra, ahol este 20 órától a Plázs színpadán láthatjuk Ákost, aki a tavalyi orbitális sikert elért nagykoncertje után visszatérőként érkezik Siófokra. A jegyköteles eseményen Ákos teljes életműve felsorakozik majd, ezáltal halhatunk régebbi és új dalokat, miközben természetesen nem hiányozhatnak a sorból a legnagyobb slágerek sem. Jó hír a siófoki lakosoknak, hogy lakcímkártya felmutatása esetén rendkívül kedvezményesen tudnak jegyet váltani maguknak a helyi Tourinform irodában.

Sőt mi több, Ákos nagyszabású koncertje után senkinek sem kell még hazamennie, a Plázs szervezői ugyanis gondoskodtak arról, hogy megfelelő after party fogadja az érkezőket. A Rock the City, mind Budapest elsőszámú buliszervező csapata ugyanis Ákos után egy igazi retro élménnyel kecsegtet majd azoknak, akik ott maradnak a helyszínen. A fergeteges, hajnali órákba nyúló időutazás részeként így Budapest legjobb és legmenőbb lemezlovasai gondoskodnak majd arról, hogy megidézhessük a kilencvenes és a kétezres évek legnagyobb és legismertebb slágereit, valamint a kérdéses retro korszak atmoszféráját, amihez a Balaton közelsége csak plusz extrát kínál.