Siófoki programok: Ákos koncert a Plázson

A nagyszerű és tartalmas könnyűzenei koncertek kedvelőinek legnagyobb örömére idén is megannyi zenei előadással várják a siófoki programok szerelmeseit a szervezők, így bár még szinte el sem kezdődött a nyár, máris több nagyszerű partin van túl a Plázs, a sor pedig június utolsó hétvégéjén is folytatódik.

Június 30-án, azaz most szombaton ugyanis a Balaton fővárosába látogat Ákos, aki az idei évben tölti be 50. életévét, és ebből az alkalomból az egész országot körbejárja egy kapcsolódó koncertsorozattal annak érdekében, hogy rajongóival is megoszthassa ezt a jeles alkalmat.

Érdekesség, hogy az 50. születésnappal egyetemben ünnepli a zenész pályafutásának 30. évfordulóját is, ezáltal az évfordulón a teljes életművéből várható egy átfogó válogatás, tehát aki az énekes korai időszakát, vagy az újabb dolgait kedveli, az is garantáltan megtalálja majd a számításait, sőt mi több, a Bonanza Banzai időszakából egyaránt várható néhány sláger, ezáltal egy laza, rockos, popos jubileumi műsorra számíthatunk Ákostól.

A koncert a Siófok 50 rendezvénysorozathoz kapcsolódóan kerül megrendezésre, és minden siófoki lakos számára teljesen ingyen látogatható, mindenki másnak azonban többféle jegy vásárolható, ezáltal speciális nézőhelyekkel és egyéb különleges extrákkal kiegészülve.

Ha szeretnénk egy méltó levezetést Ákos koncertje után, másnap indul útnak a Zene a zöldben programsorozat, mely egész nyáron várja a zenekedvelőket a siófoki Jókai parkban.

Az első ilyen nagy koncert július 1-jén, azaz most vasárnap kerül megrendezésre, aminek keretein belül este 19 órától Horgas Eszter és Falusi Mariann, valamint a ClassJazz Band előadásában a legnagyobb világslágereket tárja elénk egyetlen estén.