Siófoki programok: akvarell élményfestés

Ha mindig szerettünk volna megtanulni festeni, de legalábbis elsajátítani ennek a csodálatos művészeti ágazatnak az alapjait, akkor most itt a remek alkalom, a siófoki programok részeként ugyanis az őszi Balatonhoz kapcsolódó akvarell élményfestés várja a vállalkozó kedvű érdeklődőket.

Az október 11-én, pénteken délután 17 órától este 20 óráig a Hexa Caféban (Siófok, Kele utca 5.) megrendezésre kerülő eseményen mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők, aki valaha is kacérkodott már a festés gondolatával, szeretné magát kipróbálni végre élesben, de ami a legfontosabb, hogy sikerélménnyel mehessen haza, a kezében egy olyan alkotással, ami bátran kitehető a falra.

Ezen a 3 órás festésélményen az a cél, hogy a résztvevők a tanfolyamra való befizetést követően – ahol minden eszközt és kelléket biztosítanak majd számunkra – egy olyan különleges, maximálisan egyedi festményt alkothassunk meg az akvarellfestékek által, melyek az akvarell papírral kiegészülve elképesztően sajátos végeredménnyel párosulnak.

A szervezők külön kiemelték, hogy aki még soha életében nem festett, az is garantált sikerélménnyel zárja majd a napot, még akkor is, ha olyan merész dolgot szeretne megvalósítani, mint például az őszi naplemente a Balatonnál. A workshopon minden segítséget megkapunk ehhez, méghozzá egy referenciakép segítségével, melynek színeit csak mi határozzuk meg, ezzel egyedivé és sajátossá téve művünket.