Siófoki programok: Állati story zenés mesejáték a Magyarock Dalszínház előadásában

A különleges zenés előadások kedvelőinek legnagyobb örömére március utolsó előtti hetében egy igazán különleges fellépésre kerül sor a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében, ahol március 18-án, azaz szerdán délután 14 órai kezdettel indul az Állati story.

Aki esetleg nem tudná, az Állati story egy olyan zenés mesejáték, melyet a Magyarock Dalszínház méltán ismert és elismert színészeinek és színésznőinek köszönhetünk, méghozzá 55 percben, egy részletben előadva, főként a kisebbeket megcélozva, noha a felnőttek is élvezhetik majd a darabot.

Ennek az oka nem más, minthogy a dalszínház munkatársai olyan ismert mesékre alapozva állították össze ezt a különleges mesejátékot, melynek szereplői nemcsak kedves barátokként köszöntenek minket a színpadról, de mindemellett könnyedén tudunk majd velük azonosulni.

A mesejáték keretein belül ugyanis ellátogathatunk egy rengetegbe, ahol rengeteg állat él, akik különleges emberi tulajdonságokat kaptak. Ez azonban óriási félreértésekhez vezethet, és ebből óriási kalamajka is keveredik, ami az egész mesejáték alapjául szolgál.

A nagy kavarodás kellős közepén ráadásul egy rejtélyes idegen érkezik az erdőbe, aki egyik percről a másikra teljesen feldúlja az ott élők mindennapjait, amiből egy vidám és kalandos kis történet kerekedik, méghozzá egy kicsit más végkifejlettel, mint amit elsőre várnánk.

FIGYELEM: az előadás a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!