Siófoki programok: Állati story zenés mesejáték

Hiába lett papíron vége a nyárnak, a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére azonban a gyerekek továbbra is élvezhetik a jó idő mellett a kapcsolódó elfoglaltságokat, hiszen a Balaton fővárosában rendhagyó módon folytatódnak a Vakációs Gyermekprogramok.

Minderre a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarában kerülhet sor, ahol szabadtéren, a jelenlegi járványügyi szabályok maximális betartása mellett történhetnek majd az előadások, így a szeptember 16-án, délután 14 órai kezdettel megtekinthető Állati story című zenés mesejáték is, ami egy igazi különlegességnek ígérkezik.

Nem véletlenül, hiszen az egészet a Magyarock Dalszínház hozza el közénk, akik nemcsak a kiváló zenéhez, de természetesen a minőségi előadáshoz is ragaszkodnak, miközben meséjük részeként nagyon sok tanulságot sajátíthatnak el a gyerekek, akik garantáltan minden percét élvezni fogják az egésznek.

Az Állati story főszereplői a címhez méltóan az állatok, egészen pontosan nagyon sokféle állat, akik emberi tulajdonságokkal lettek felvértezve, és leginkább ennek köszönhetően a legapróbb félreértésből is óriási kalamajkájuk származik, ami egyre csak bonyolódik majd.

Egészen addig, amíg ebben az óriási zűrzavarban nem érkezik egy új lakó, egy titokzatos idegen közéjük az erdőbe, akinek sikerült még jobban felkavarnia az ott élők mindennapjait, de a vidám és rendkívül kalandos történet vége természetesen az lesz majd, hogy minden a helyére kerül.

A klasszikus állatmesék alaposan újragondolt, zenés éllel átitatott feldolgozásaiból összeálló előadás hossza 55 perc lesz, amit egy részletben tekinthetnek meg a gyerekek és kísérőik.