Siófoki programok: amatőr darts verseny és zenés péntek

Szeptember utolsó hetében sem lesz hiány a különleges siófoki programokból a Balaton fővárosában, így aki szeretne, az a napokban akár még egy amatőr darts verseny részesévé is válhat, de zenés lounge részeként pihenheti ki a most még előttünk álló hét fáradalmait.

Szeptember 26-án, azaz most kedden például idén már 12. alkalommal rendezik meg a Lógó Üveg Amatőr Darts Versenyt a Siófok, Fő utca 55-ös szám alatt, amelyet kifejezetten amatőröknek hirdettek meg a szervezők, ennek megfelelően bárki részt vehet az eseményen, ha szeretné próbára tenni akár frissen szerzett darts tudását is.

A remek alkalom részeként egyedül vagy barátaink oldalán egyaránt egy nagyon kellemes délutánt tölthetünk el az este 19 órakor esedékes gyülekezőt követően, miközben magára a versenyre 19:30-kor kerülhet sor.

Az amatőr bajnokságra bárki benevezhet a helyszínen szeptember 25-ig, méghozzá vegyesben és egyéniben is. Sőt mi több, a szervezők nemcsak kikapcsolódási lehetőséget, hanem ezen túlmenően értékes nyereményeket is garantálnak a résztvevőknek, ezáltal az első helyezett kupával, éremmel és ajándékkal gyarapodhat, míg a második és a harmadik helyezett csak érmet és ajándékot kaphat.

Ha túlzottan elfáradnánk a darts versenyben, esetleg az egész hét fáradalmit pihennénk ki, akkor szintén látogassunk el a Lógó Üvegbe, méghozzá szeptember 29-én, ahol Helló péntek! név alatt egy különleges kis lounge kerül megrendezésre.

A DJ Medve hangulatfelelős által megrendezésre kerülő lazítás szeptember utolsó péntekén is a legjobb zenékkel, társasággal és italokkal várja az érkezőket, de legfőképpen hangsúlyozottan azokat, akik szeretnék kipihenni a maguk mögött hagyott hetet, és egy jó kis partival rákészülni a hétvégére.