Siófoki programok: Apropók Táncház és Jótékonysági bál

Február első hétvégéjén közvetetten és közvetlenül egyaránt minden a legkisebbekről szól majd a siófoki programok részeként, ezáltal direkt nekik szánt táncházzal, valamint az idén 60 éves Pillangó óvoda megsegítéségül szolgáló jótékonysági bállal egyaránt találkozhatunk majd a Balaton fővárosában.

Február 1-jén, azaz most szombaton délután 16 és 18 óra között például érdemes lehet elvinni gyermekünket a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárába, ahol hagyományteremtő szándékkal indul útnak az Apropók Táncház, ahol kicsik és nagyok egyaránt táncra perdülhetnek.

Ha tehát gyermekünk imád táncolni, vagy szeretné elsajátítani a táncolás tudományát, esetleg igazi örökmozgó, és jót tenne neki még délutánonként egy kis extra mozgás, akkor a Balaton Táncegyüttes szervezésében indult táncház garantáltan kicsiknek és nagyoknak is kitűnő elfoglaltságot biztosít.

Amennyiben közvetetten szeretnénk megtámogatni a siófoki gyermekeket, a hétvégén jótékonysági bál lesz a 60 éves Pillangó óvodának dedikálva. A február 1-jén megrendezésre kerülő eseményen lehetőségünk nyílik majd kisebb-nagyobb összegekkel megtámogatni az intézmény további működését.

Az eseményen természetesen már a részvétel, a támogatói jegy megvásárlása is megtámogatja az óvodát, amiért cserébe ráadásul svédasztalos vacsora jár, miközben a helyszínen büfé és tombola is lesz, melyek bevétele szintén az intézménynek lesz felajánlva.

Mindez természetesen még nem minden, hiszen a bálon a Chameleon zenekar gondoskodik majd a jó hangulatról és a táncparkett forrón tartásáról, miközben a bál előtti délelőttön az óvoda épületében különféle régi fényképekből rendeznek kiállítást az érdeklődők számára.