Siófoki programok: Arany Anyák meditáció Kakaóval

A többhónapos bezártság után lassan ismét visszatér az élet a Balaton fővárosába, aminek jóvoltából ismét aktivizálhatjuk magunkat a siófoki programok részeként, egészen pontosan Siófok Széplakfelsőn, ahol egy igazán különleges meditáció részeként tudunk mélyen magunkba nézni.

Minderre május 12-én, szerdán este hatórai kezdettel kerül sor, és két órán keresztül lehetőségünk nyílik arra, hogy minden tekintetben csak befelé, csak magunkra tudjunk koncentrálni egy kicsit, mindezt Orosz Márta, a Heal4You beauty- és egészségblog alkotójának közbenjárásával.

Az elsődlegesen hölgyek számára meghirdetett program részeként lehetőségünk nyílik arra, hogy összekapcsolódhassunk női felmenőinkkel, hogy ezzel ráláthassunk az igazi valójukra, és játszmák vagy traumák helyett meg tudjuk érteni őket, örömmel szemlélhessük őket.

Ez hozzájárul ahhoz, hogy felülírhassuk a korábban rögzült szeretetmintákat, hogy meggyógyítsuk a szívünkön ejtett sebeket, vagy tanácsot kapjunk, ha esetleg elakadtunk volna valahol szülőként, anyaként a rögös úton, amit a gyereknevelés tartogat számunkra.

Mindehhez pedig most nem kell mást tennünk, mint ellátogatnunk Siófok Széplakfelsőre, ahol Ceremóniális Kakaó segítségével egy olyan vezetett meditáció vár ránk, amihez foghatót korábban talán még soha nem tapasztaltunk.

Mivel a program rendkívül bensőséges, ezen felül pedig természetesen a vírushelyzetből fakadó korlátozásokat is figyelembe veszik a szervezők, ezért a különleges meditáción legfeljebb 10 fő vehet majd részt, a kiválasztás azonban a jelentkezés, illetve a foglaló befizetésének sorrendjében történik. Jelentkezés a következő e-mail címen: smheal4you@gmail.com