Siófoki programok: ásvány-karkötő készítés Veszprémben

Egy igazán különleges, minden tekintetben lélekre ható esemény részeseivé válhatnak azok, akik a siófoki programok részeként december 11-én, azaz szombaton délután 14 és 17 óra között ellátogatnak a veszprémi Fényszarvas Szociális Szövetkezetbe.

A kérdéses helyszínen ugyanis egy igazi lélekhangoló esemény vár ránk, a háromórás elfoglaltság részeként ugyanis lehetőségünk nyílik arra, hogy elkészítsük saját ásvány-karkötőnket, mely utána egész életünket elkísérheti, illetve megtámogathatja.

Az esemény szervezője Gazdag Mónika, aki igazán tapasztalt az ásvány-ékszerek világában, így szakszerű segítséget tud biztosítani mindenkinek, aki szeretne alkotni, lazulni, érzékelni és elmerülni az ásványok világában, és érzékelni azt a semmivel sem összehasonlítható áramlást, lüktetést és nyugalmat, azt a csodát, amit ezek az egyszerűnek tűnő csodaszép kövek biztosítani tudnak számunkra.

Az ásvány-ékszerek ugyanis semmiképpen sem közönséges ékszerek. Nemcsak egy karkötő készül az eseményen, hanem egy olyan kabala, ami utána képes lesz energiát, sőt támogatást adni nekünk a mindennapokban, különösen a nehezebb időszakokban.

Ez a különleges program az aktuális járványügyi helyzetre való tekintettel természetesen csak erős korlátozások mentén tud megvalósulni. Ennek megfelelően mindenki, aki szeretne jelentkezni, annak előzetes regisztrációra van szüksége. Erre a https://forms.gle/63nizJBqBdh7efLHA formanyomtatványon van lehetőség.

A limitált létszám mellett a szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy csak egészségesen menjenek el az eseményre, ahol természetesen minden szükséges alapanyagokat biztosítanak majd.