Siófoki programok: az Aranycsengő Adventi Vásár második hétvégéjének programjai

A korábbi évekhez hasonlóan a siófoki programok részeként idén is megrendezésre került a szokásos adventi vásár, amely Aranycsengő név alatt advent második vasárnapjához közeledve is változatos programokkal várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Az adventi vásár bár hétköznap is várja ízletes finomságokkal és portékájukat kínáló eladókkal az érdeklődőket, de az igazán különleges előadások és programok a hét végéhez közeledve várnak ránk, így december 8-án, pénteken délután 15 és 18 óra között a családosoknak érdemes lehet felkeresni a KulturKuckót a régi könyvtárban.

A helyszínen igazi karácsonyi készülődés várja majd a látogatókat, akik utána 18 órától a Popdealers koncertjére mulathatnak egy nagyot a Fő téren.

December 9-én, azaz szombaton délután 14 órától 18 óráig aztán kézműves foglalkozás várja a kicsiket és a nagyokat a Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokában, és míg 17 órakor Kardos-Horváth János adventi koncertjének örülhetnek az érkezők, a napot 18:30-tól a Szironta Együttes zárja.

Az igazán izgalmas programok természetesen újfent vasárnap, azaz december 10-én várják majd az érdeklődőket, így az egész napos mulatozást, valamint evést és ivást követően 17 órakor meggyújtásra kerül a második adventi gyertya is, majd ezt követően a Canarro zenekar csap a húrok közé, 18:30-kor pedig a Petruska koncertjével zárhatjuk a napot, noha utána a vásár még késő estig folytatódik a finom ételek és italok kedvelőinek legnagyobb örömére.