Siófoki programok: az Aranycsengő karácsonyi vásár második adventi hétvégéje

Tovább folytatódik az évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Aranycsengő karácsonyi vásár, mely rengeteg változatos eseménnyel, koncerttel és egyebekkel színesíti a siófoki programok kedvelőinek kínálatát.

Az első adventi hétvégéhez hasonlóan a másodikon is teljes ünnepi hangulatban köszönthetik a karácsonyt azok, akik a november 30-a óta fényárban úszó Fő térrel látogatnak, ahol a Víztorony körül egész héten pompás kis faházakból kínálják portékáikat a kézművesek.

Legyen szó ajándékról, dísztárgyról vagy éppenséggel valami ízletes enni- és innivalóról, az ingyenesen látogatható kutyabarát rendezvény részeként garantáltan mindenki megtalálja majd a számításait, így természetesen azok is, akik egy-egy jó koncerttel múlatnák az idejüket.

Bár december 6-án, azaz pénteken mindenki a Mikulásjárással lesz elfoglalva, azonban a Fő térre is érdemes lehet kilátogatni pénteken délután 17 órakor, hiszen a környékbeliek által már biztosan jól ismert Egerszegi Akusztik szolgál egy szuper koncerttel az érdeklődőknek.

December 7-én, azaz szombaton aztán ismét érdemes lesz délután a Fő téren ténferegni, az ünnepi díszek megtekintése, vagy egy-egy finom pohár forralt bor elfogyasztása mellett ugyanis 17 órakor a Jam Session koncertjét élvezhetik majd az emberek

A második adventi hétvége utolsó napja december 8-ra, vasárnapra esik majd, és a programok szintén öt óra magasságában indulnak A sorban az első a szokásos adventi gyertyagyújtás lesz, amit a For You Acapella koncertje követ, hogy az este és a hétvége zárásaként a Lounge FM fellépését tekinthessük meg.